Bekijk trailer Flikken Maastricht seizoen 15

Bekijk trailer Flikken Maastricht seizoen 15

Het 15de seizoen van Flikken Maastricht begint op vrijdag 8 januari 2021 en dit is de trailer! Een goed, zinderend begin van het nieuwe jaar; sneakpeeks beloven namelijk weer een hoop actie.

Einde vorig seizoen
Aan het einde van het 14de seizoen van Flikken Maastricht was te zien hoe Lies Dewulf Wolfs achterliet in een brandend huis. Ondertussen was Eva in handen van mensenhandelaren, die haar samen met andere vrouwen op een transport naar het Midden-Oosten zetten.

Bekijk de trailer van seizoen 15 hieronder.

Bekijk trailer <em>Flikken Maastricht</em> seizoen 15 Het 15de seizoen van Flikken Maastricht begint op vrijdag 8 januari 2021 en dit is de trailer! Een goed, zinderend begin van het nieuwe jaar; sneakpeeks beloven namelijk weer een hoop actie. Einde vorig seizoenAan het einde van het 14de seizoen van Flikken Maastricht was te zien hoe Lies Dewulf Wolfs achterliet in een brandend huis. Ondertussen was Eva in handen van mensenhandelaren, die haar samen met andere vrouwen op een transport naar het Midden-Oosten zetten. Bekijk de trailer van seizoen 15 hieronder. Je kunt de populaire serie vanaf 8 januari zien bij NPO 1. Flikken Maastricht gemist? Je kunt de afleveringen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Opnames Flikken Maastricht weer van start, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Flikken Maastricht seizoen 15

Je kunt de populaire serie vanaf 8 januari zien bij NPO 1. Flikken Maastricht gemist? Je kunt de afleveringen terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV