Raymond Thiry over eigen Penoza-serie Doodstil: "Ik ben een schuldbewuste held"

Raymond Thiry over eigen Penoza-serie Doodstil: "Ik ben een schuldbewuste held"

Trouwe Penoza-kijkers kunnen hun hart ophalen, want Luther is terug! In de nieuwe serie Doodstil lijkt Luther klaar te zijn met de misdaad, maar door zijn nichtje Puk komt hij opnieuw in de keiharde onderwereld terecht.

Arrogant
Acteur Raymond Thiry, die Luther speelt, zegt tegen RTL Boulevard: "Ik ga er van uit dat ze toch wel kijken", zegt Raymond over de Penoza-kijkers. "Het klinkt een beetje arrogant, het is gewoon een waanzinnig spannend verhaal. Ik denk dat het aan de verwachtingen voldoet", voegt de hoofdrolspeler eraan toe.

Doodstil is vanaf 27 december elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Doodstil terugkijken bij Gids tv.

<em>Raymond Thiry</em> over eigen Penoza-serie <em>Doodstil</em>: &quot;Ik ben een schuldbewuste held&quot; Trouwe Penoza-kijkers kunnen hun hart ophalen, want Luther is terug! In de nieuwe serie Doodstil lijkt Luther klaar te zijn met de misdaad, maar door zijn nichtje Puk komt hij opnieuw in de keiharde onderwereld terecht. ArrogantActeur Raymond Thiry, die Luther speelt, zegt tegen RTL Boulevard: "Ik ga er van uit dat ze toch wel kijken", zegt Raymond over de Penoza-kijkers. "Het klinkt een beetje arrogant, het is gewoon een waanzinnig spannend verhaal. Ik denk dat het aan de verwachtingen voldoet", voegt de hoofdrolspeler eraan toe. Doodstil is vanaf 27 december elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Doodstil terugkijken bij Gids tv. Bekijk ook Succes hitserie Penoza gaat door: "Serie aan meer dan 20 landen verkocht" Bekijk deze video » Luther uit Penoza wordt op straat aangesproken vanwege zijn rol Bekijk deze video »
Serie :
Raymond Thiry over eigen Penoza-serie Doodstil: "Ik ben een schuldbewuste held"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond Thiry over eigen Penoza-serie Doodstil: "Ik ben een schuldbewuste held" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV