Klikbeet gemist? De KlikGiro Loterij overhandigt... Geen geld

Klikbeet gemist? De KlikGiro Loterij overhandigt... Geen geld

Dan staat ineens de KlikGiro Loterij voor je deur en kun je, je ogen niet geloven. Als dan die gouden enveloppe tevoorschijn komt en het bedrag langzaam te zien is, zie je de dollar tekens al in je ogen verschijnen. Maar dan... Onthult de presentator zijn eigen bankrekening.

Bekijk de video van Klikbeet hieronder.

Klikbeet is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klikbeet</em> gemist? De <em>KlikGiro Loterij</em> overhandigt... Geen geld Dan staat ineens de KlikGiro Loterij voor je deur en kun je, je ogen niet geloven. Als dan die gouden enveloppe tevoorschijn komt en het bedrag langzaam te zien is, zie je de dollar tekens al in je ogen verschijnen. Maar dan... Onthult de presentator zijn eigen bankrekening. Bekijk de video van Klikbeet hieronder. Klikbeet is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klikbeet gemist? Wie wordt gecancelled uit de maatschappij? Bekijk deze video » Praatgroep bij Klikbeet: geitenyoga en songteksten van Stef Bos (video) Bekijk deze video »
TV :
Klikbeet gemist? De KlikGiro Loterij overhandigt... Geen geld


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? De KlikGiro Loterij overhandigt... Geen geld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier