Liefdevolle beelden in de All You Need Is Love Kerstspecial: Jan herenigt met Nicole

Liefdevolle beelden in de All You Need Is Love Kerstspecial: Jan herenigt met Nicole

Jan vertrok vijf jaar geleden naar Amerika om daar zijn droom na te jagen, basketbal. Een blessure zorgt voor het einde van zijn loopbaan. Toch heeft Jan wel een droom gevonden in Amerika, Nicole, zijn geliefde. Het zou toch jammer zijn dat de twee kerst niet samen kunnen vieren. Dat is niet het geval want Nicole is door het team van All You Need Is Love, naar Nederland gebracht.

Bekijk de liefdevolle beelden uit de All You Need Is Love Kerstspecial hieronder.

Je kunt de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.

<em>Liefdevolle</em> beelden in de <em>All You Need Is Love Kerstspecial</em>: Jan herenigt met Nicole Jan vertrok vijf jaar geleden naar Amerika om daar zijn droom na te jagen, basketbal. Een blessure zorgt voor het einde van zijn loopbaan. Toch heeft Jan wel een droom gevonden in Amerika, Nicole, zijn geliefde. Het zou toch jammer zijn dat de twee kerst niet samen kunnen vieren. Dat is niet het geval want Nicole is door het team van All You Need Is Love, naar Nederland gebracht. Bekijk de liefdevolle beelden uit de All You Need Is Love Kerstspecial hieronder. Je kunt de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook All You Need Is Love Kerstspecial: Margriet en Jouke zien kleinkind voor het eerst Bekijk deze video » Jordy sluit zoon voor het eerst in zijn armen tijdens de All You Need Is Love Kerstspecial Bekijk deze video »
TV :
Liefdevolle beelden in de All You Need Is Love Kerstspecial: Jan herenigt met Nicole


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Liefdevolle beelden in de All You Need Is Love Kerstspecial: Jan herenigt met Nicole of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV