Rampjaar voor Libanon: terugblik van Nieuwsuur (video)

Rampjaar voor Libanon: terugblik van Nieuwsuur (video)

2020 is een rampjaar voor Libanon. De explosie in Beiroet was de zoveelste klap voor het land aan de Middellandse Zee. De hoop op een betere toekomst werd in één keer weggevaagd. Nieuwsuur reisde af naar Libanon en blikt met drie Libanezen terug op het rampjaar.

Bekijk de reportage van Nieuwsuur hieronder:

Rampjaar voor Libanon: terugblik van <em>Nieuwsuur</em> (video) 2020 is een rampjaar voor Libanon. De explosie in Beiroet was de zoveelste klap voor het land aan de Middellandse Zee. De hoop op een betere toekomst werd in één keer weggevaagd. Nieuwsuur reisde af naar Libanon en blikt met drie Libanezen terug op het rampjaar. Bekijk de reportage van Nieuwsuur hieronder: Bekijk ook Nieuwsuur belt aan bij Wopke Hoekstra om lijsttrekkerschap CDA: ‘Verrast dat u hier bent’ Bekijk deze video » Nieuwsuur: Wordt de politieke carrière van Mark Rutte gered door corona? Bekijk deze video » Nieuwsuur gemist? Zo zwaar is Brabant getroffen door het coronavirus Bekijk deze video »
Nieuws :
Rampjaar voor Libanon: terugblik van Nieuwsuur (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rampjaar voor Libanon: terugblik van Nieuwsuur (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV