Live stream wereldbeker veldrijden in Dendermonde (27 december)

Live stream wereldbeker veldrijden in Dendermonde (27 december)

Kijk zondag 26 december vanaf 13.30 uur LIVE naar WB Veldrijden in Dendermonde via de livestream hierboven.

Op zondag 27 december is de derde wereldbekerwedstrijd in het veldrijden. Eurosport 1 en België Eén doen vanaf 13.30 uur live verslag op tv van de Ambiancecross voor vrouwen en mannen in Dendermonde. Ook kun je kijken via de livestream hierboven.

Programma WB Dendermonde

  • 13.40 uur: vrouwen met Lucinda Brand
  • 15.05 uur: mannen met Mathieu van der Poel

De wereldbeker veldrijden in Dendermonde is zondag 27 december om 13.40 (vrouwen) en 15.05 uur (mannen) live te zien op Eurosport 1, België Eén, NOS.nl en via de livestream hierboven.

Live stream <em>wereldbeker veldrijden</em> in <em>Dendermonde</em> (27 december) Kijk zondag 26 december vanaf 13.30 uur LIVE naar WB Veldrijden in Dendermonde via de livestream hierboven. Op zondag 27 december is de derde wereldbekerwedstrijd in het veldrijden. Eurosport 1 en België Eén doen vanaf 13.30 uur live verslag op tv van de Ambiancecross voor vrouwen en mannen in Dendermonde. Ook kun je kijken via de livestream hierboven. Programma WB Dendermonde 13.40 uur: vrouwen met Lucinda Brand 15.05 uur: mannen met Mathieu van der Poel De wereldbeker veldrijden in Dendermonde is zondag 27 december om 13.40 (vrouwen) en 15.05 uur (mannen) live te zien op Eurosport 1, België Eén, NOS.nl en via de livestream hierboven.
Live :
Live stream wereldbeker veldrijden in Dendermonde (27 december)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream wereldbeker veldrijden in Dendermonde (27 december) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier