Bekijk hier: eindejaarsinterview met Max Verstappen: "Dit seizoen weer beter gepresteerd"

Bekijk hier: eindejaarsinterview met Max Verstappen: "Dit seizoen weer beter gepresteerd"

We hebben allemaal gezien dat 2020 een goed jaar was voor Max Verstappen. In dit eindejaarsinterview blikt hij terug op de hoogte -en dieptepunten van dit jaar en kijkt hij ook vooruit naar komend jaar.

Corona
Door corona mocht er bij een groot gedeelte van de races, na de aftrap van de Formule 1, geen publiek aanwezig zijn. Heeft dat nog invloed gehad op de races? Max: "Het was vooral de sfeer die ik gemist hebt." Max mistte de schermen naast de baan nog het meeste: "Omdat er geen fans waren, stonden die schermen er niet. Daar kon ik tijdens de race niet op kijken, dat was een groot gemis." Een ding is wel zeker: "Ik heb dit seizoen weer beter gepresteerd."

Bekijk het hele interview met Max Verstappen via Ziggo sport hieronder.

Bekijk hier: eindejaarsinterview met <em>Max Verstappen</em>: &quot;Dit seizoen weer beter gepresteerd&quot; We hebben allemaal gezien dat 2020 een goed jaar was voor Max Verstappen. In dit eindejaarsinterview blikt hij terug op de hoogte -en dieptepunten van dit jaar en kijkt hij ook vooruit naar komend jaar. CoronaDoor corona mocht er bij een groot gedeelte van de races, na de aftrap van de Formule 1, geen publiek aanwezig zijn. Heeft dat nog invloed gehad op de races? Max: "Het was vooral de sfeer die ik gemist hebt." Max mistte de schermen naast de baan nog het meeste: "Omdat er geen fans waren, stonden die schermen er niet. Daar kon ik tijdens de race niet op kijken, dat was een groot gemis." Een ding is wel zeker: "Ik heb dit seizoen weer beter gepresteerd." Bekijk het hele interview met Max Verstappen via Ziggo sport hieronder. Bekijk ook Formule 1: Max Verstappen wint de GP van Abu Dhabi en wordt derde in het kampioenschap Bekijk deze video » Max Verstappen na GP van Bahrein: "Alles was makkelijk" Bekijk deze video » Documentaire Max Verstappen: "Familie Verstappen vrij bijzonder en wereld F1 complex" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Bekijk hier: eindejaarsinterview met Max Verstappen: "Dit seizoen weer beter gepresteerd"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier: eindejaarsinterview met Max Verstappen: "Dit seizoen weer beter gepresteerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier