Jonathan over Kamp Van Koningsbrugge: "Menselijke potentie is echt oneindig."

Jonathan over Kamp Van Koningsbrugge: "Menselijke potentie is echt oneindig."

Hieronder zie je een fragment uit de finale van Kamp van Koningsbrugge op zaterdag 26 december. Je kunt hier ook de hele finale van Kamp van Koningsbrugge terugkijken op Gids.tv.

De 27-jarige filosofiestudent is al jaren aan het nadenken over een carrière als commando en ziet Kamp Van Koningsbrugge als een unieke kans om hieraan te proeven. De missies en opdrachten gaan hem goed af, maar dan volgt het evaluatiegesprek: "Ik werd gezien als te solitair, en dat was wel één van de dingen die ik had zien aankomen."

Jonathan over <em>Kamp Van Koningsbrugge</em>: &quot;Menselijke potentie is echt oneindig.&quot; Hieronder zie je een fragment uit de finale van Kamp van Koningsbrugge op zaterdag 26 december. Je kunt hier ook de hele finale van Kamp van Koningsbrugge terugkijken op Gids.tv. De 27-jarige filosofiestudent is al jaren aan het nadenken over een carrière als commando en ziet Kamp Van Koningsbrugge als een unieke kans om hieraan te proeven. De missies en opdrachten gaan hem goed af, maar dan volgt het evaluatiegesprek: "Ik werd gezien als te solitair, en dat was wel één van de dingen die ik had zien aankomen." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jonathan over Kamp Van Koningsbrugge: "Menselijke potentie is echt oneindig."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV