Kamp Van Koningsbrugge gemist? Tom C.. slaagt: "Ik heb lopen afzien"

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Tom C.. slaagt: "Ik heb lopen afzien"

Hieronder zie je een fragment uit de finale van Kamp van Koningsbrugge op zaterdag 26 december. Je kunt hier ook de hele finale van Kamp van Koningsbrugge terugkijken op Gids.tv.

Hij was onvoorbereid, wist niet wat hem te wachten stond maar heeft toch de eindstreep van Kamp Van Koningsbrugge gehaald. De 26-jarige Tom C is één van de vier nieuwe commando’s: "Ik ben er super blij mee. Ik had niet verwacht het te gaan halen, alles was een beetje onbekend."

<em>Kamp Van Koningsbrugge</em> gemist? <em>Tom C.</em>. slaagt: &quot;Ik heb lopen afzien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de finale van Kamp van Koningsbrugge op zaterdag 26 december. Je kunt hier ook de hele finale van Kamp van Koningsbrugge terugkijken op Gids.tv. Hij was onvoorbereid, wist niet wat hem te wachten stond maar heeft toch de eindstreep van Kamp Van Koningsbrugge gehaald. De 26-jarige Tom C is één van de vier nieuwe commando’s: "Ik ben er super blij mee. Ik had niet verwacht het te gaan halen, alles was een beetje onbekend." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kamp Van Koningsbrugge gemist? Tom C.. slaagt: "Ik heb lopen afzien"

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV