RTL Boulevard: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool?

RTL Boulevard: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool?

We zijn nog aan het uitbuiken van het eerste kerstdiner, maken ons op voor het volgende en ondertussen kunnen ook bijna de oliebollen in het vet. Om deze kilo's er af te kunnen sporten, moeten we in januari thuis aan de slag. Hoe gaan we dat doen? Arie Boomsma geeft tips bij RTL Boulevard.

<em>RTL Boulevard</em>: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool? We zijn nog aan het uitbuiken van het eerste kerstdiner, maken ons op voor het volgende en ondertussen kunnen ook bijna de oliebollen in het vet. Om deze kilo's er af te kunnen sporten, moeten we in januari thuis aan de slag. Hoe gaan we dat doen? Arie Boomsma geeft tips bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Arie Boomsma sluit Vondelgym na harde lockdown: "Optimistisch blijven" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Arie Boomsma: "Breng elkaar in beweging!" Bekijk deze video »
Amusement :
RTL Boulevard: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool?

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Hoe sport je de coronakilo's er af zonder sportschool? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier