Bekijk de eerste beelden van de speciale The Masked Singer (video)

Bekijk de eerste beelden van de speciale The Masked Singer (video)

Na de recordbrekende finale van The Masked Singer kunnen de meeste fans niet wachten op een nieuw seizoen. En die komt misschien al eerder dan verwacht...

Tekst gaat door onder de video's

Vuurwerk
Op oudejaarsavond kunnen we namelijk alweer genieten van 5 BN'ers in grote pakken. In de oudejaarsspecial gaan we de karakters Vuurwerk, Klok, Sneeuwpop, Oliebol en Champagnefles zien.

Bekijk de <em>eerste beelden</em> van de speciale <em>The Masked Singer</em> (video) Na de recordbrekende finale van The Masked Singer kunnen de meeste fans niet wachten op een nieuw seizoen. En die komt misschien al eerder dan verwacht... Tekst gaat door onder de video's Jan Dulles over Neptunus-masker in The Masked Singer: "Deed gewoon pijn" Bekijk deze video » Carlo Boszhard: "Dit maakt Oudejaarsaflevering The Masked Singer zo leuk" (video) Bekijk deze video » VuurwerkOp oudejaarsavond kunnen we namelijk alweer genieten van 5 BN'ers in grote pakken. In de oudejaarsspecial gaan we de karakters Vuurwerk, Klok, Sneeuwpop, Oliebol en Champagnefles zien. Eerste beeldenDe eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn hierboven te zien. We zien onder meer het karakter 'Vuurwerk'. Weet jij al wie er in het pak zit? Je kunt de mooiste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De Masked Singer oudejaarsspecial is op 31 december om 20.30 uur te zien op RTL 4.
TV :
Bekijk de eerste beelden van de speciale The Masked Singer (video)

Eerste beelden
De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn hierboven te zien. We zien onder meer het karakter 'Vuurwerk'. Weet jij al wie er in het pak zit?

Je kunt de mooiste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De Masked Singer oudejaarsspecial is op 31 december om 20.30 uur te zien op RTL 4.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV