Bekijk hier NikkieTutorials: Layers Of Me 'Peeling back the past' (aflevering 1)

Bekijk hier NikkieTutorials: Layers Of Me 'Peeling back the past' (aflevering 1)

Nikkie de Jager, ookwel bekend als NikkieTutorials op YouTube, heeft de afgelopen twee jaar van haar leven vastgelegd samen met documentairemaker Linda Hakeboom. Zo geeft ze haar fans een kijkje achter de schermen.

Bekijk de eerste aflevering hier.

Coming out
Er is een hoop gebeurd voor Nikkie in de afgelopen twee jaar. Haar broertje is overleden door kanker, ze werd gedwongen om haar coming out als transgender te doen en werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Al deze levensveranderende gebeurtenissen riepen om een documentaire.

Eerste aflevering
In deze eerste aflevering laat de YouTube-ster zien hoe haar carrière gestart is en wat dit leven met haar als persoon doet. Haar avontuur begon als passie waarmee ze geen geld kon verdienen en is getransformeerd naar een volledige carrière met hoge verwachtingen van mensen over de hele wereld.

Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of me is vanaf 28 december te bekijken op haar YouTube-kanaal.

Bekijk hier <em>NikkieTutorials: Layers Of Me</em> 'Peeling back the past' (aflevering 1) Nikkie de Jager, ookwel bekend als NikkieTutorials op YouTube, heeft de afgelopen twee jaar van haar leven vastgelegd samen met documentairemaker Linda Hakeboom. Zo geeft ze haar fans een kijkje achter de schermen. Bekijk de eerste aflevering hier. Coming outEr is een hoop gebeurd voor Nikkie in de afgelopen twee jaar. Haar broertje is overleden door kanker, ze werd gedwongen om haar coming out als transgender te doen en werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Al deze levensveranderende gebeurtenissen riepen om een documentaire. Eerste afleveringIn deze eerste aflevering laat de YouTube-ster zien hoe haar carrière gestart is en wat dit leven met haar als persoon doet. Haar avontuur begon als passie waarmee ze geen geld kon verdienen en is getransformeerd naar een volledige carrière met hoge verwachtingen van mensen over de hele wereld. Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of me is vanaf 28 december te bekijken op haar YouTube-kanaal. Bekijk ook NikkieTutorials openhartig over overval: "Ze hielden een geweer tegen mijn hoofd" Bekijk deze video » De coming-out van NikkieTutorials (Best bekeken YouTube video 2020 nummer 2) Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk hier NikkieTutorials: Layers Of Me 'Peeling back the past' (aflevering 1)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV