Doorbakken: André en Janny bezoeken de kringloopwinkel (video)

Doorbakken: André en Janny bezoeken de kringloopwinkel (video)

André van Duin neemt zijn vriendin Janny van der Heijden in Doorbakken wekelijks mee op een gezellig uitje. In de eerste aflevering gaan ze naar een kringloopwinkel: "Dat moet je dus eigenlijk nooit doen met Janny, want daar komt geen eind aan", aldus de presentator. Bekijk de video van Omroep MAX hieronder.

<em>Doorbakken</em>: André en Janny bezoeken de kringloopwinkel (video) André van Duin neemt zijn vriendin Janny van der Heijden in Doorbakken wekelijks mee op een gezellig uitje. In de eerste aflevering gaan ze naar een kringloopwinkel: "Dat moet je dus eigenlijk nooit doen met Janny, want daar komt geen eind aan", aldus de presentator. Bekijk de video van Omroep MAX hieronder. Het nieuwe seizoen van Doorbakken start dinsdag 29 december om 22.25 uur op NPO 1 en is vanaf woensdag 6 januari wekelijks te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heel Holland Bakt: Elizabeth dolblij met eindresultaat (video) Bekijk deze video »
TV :
Doorbakken: André en Janny bezoeken de kringloopwinkel (video)

Het nieuwe seizoen van Doorbakken start dinsdag 29 december om 22.25 uur op NPO 1 en is vanaf woensdag 6 januari wekelijks te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV