Video: Famke Louise wint Boulevard-Award dankzij veelbesproken optreden bij Jinek

Video: Famke Louise wint Boulevard-Award dankzij veelbesproken optreden bij Jinek

Het is de week van de RTL Boulevard Online Awards, waarin bekenden van het programma in het zonnetje worden gezet. Een van de spraakmakers van het afgelopen jaar was Famke Louise, mede dankzij haar 'respect voor het coronavirus'. Ze mag dan ook niet ontbreken in de lijst van winnaars en krijgt de award voor het Meest opvallende bericht.

"Dit is wel een goal"
Het bericht waar naar verwezen wordt was het nieuws over het veelbesproken optreden van Louise bij Jinek op de website van het showprogramma. De rapster reageert verheugd: "Dit is wel leuk hoor, dit is wel een goal." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder en zie hoe de zangeres terugkijkt op de tv-uitzending, waaruit een samenwerking met ic-arts Diederik Gommers voortkwam.

Video: Famke Louise wint <em>Boulevard-Award</em> dankzij veelbesproken optreden bij Jinek Het is de week van de RTL Boulevard Online Awards, waarin bekenden van het programma in het zonnetje worden gezet. Een van de spraakmakers van het afgelopen jaar was Famke Louise, mede dankzij haar 'respect voor het coronavirus'. Ze mag dan ook niet ontbreken in de lijst van winnaars en krijgt de award voor het Meest opvallende bericht. "Dit is wel een goal"Het bericht waar naar verwezen wordt was het nieuws over het veelbesproken optreden van Louise bij Jinek op de website van het showprogramma. De rapster reageert verheugd: "Dit is wel leuk hoor, dit is wel een goal." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder en zie hoe de zangeres terugkijkt op de tv-uitzending, waaruit een samenwerking met ic-arts Diederik Gommers voortkwam. Bekijk ook Bijzonder: RTL Boulevard reikt prijzen uit aan eigen deskundigen, zoals Miljuschka Witzenhausen Bekijk deze video »
TV :
Video: Famke Louise wint Boulevard-Award dankzij veelbesproken optreden bij Jinek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Famke Louise wint Boulevard-Award dankzij veelbesproken optreden bij Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier