A Good Day to Die Hard met Bruce Willis dinsdag te zien bij Veronica

A Good Day to Die Hard met Bruce Willis dinsdag te zien bij Veronica

<em>A Good Day to Die Hard</em> met <em>Bruce Willis</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em> De onverschrokken John McClane, gespeeld door Bruce Willis bevindt zich weer op het verkeerde moment op de verkeerde plek, wanneer hij naar Moskou reist om zijn vervreemde zoon Jack op te zoeken. Met de Russische onderwereld op de hielen, ontdekken de twee McClanes dat ze juist door hun tegengestelde werkwijzen een goed team vormen. Bekijk de trailer van A Good Day to Die Hard hierboven. A Good Day to Die Hard is dinsdag 29 december om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes. Bekijk ook Jason Statham is fan van Rico Verhoeven: "Nederlandse vechters zijn het best" Bekijk deze video »
Film :
A Good Day to Die Hard met Bruce Willis dinsdag te zien bij Veronica

De onverschrokken John McClane, gespeeld door Bruce Willis bevindt zich weer op het verkeerde moment op de verkeerde plek, wanneer hij naar Moskou reist om zijn vervreemde zoon Jack op te zoeken. Met de Russische onderwereld op de hielen, ontdekken de twee McClanes dat ze juist door hun tegengestelde werkwijzen een goed team vormen.

Bekijk de trailer van A Good Day to Die Hard hierboven.

A Good Day to Die Hard is dinsdag 29 december om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op A Good Day to Die Hard met Bruce Willis dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV