NOS: politie Rotterdam in opspraak door vermeend racisme (video)

NOS: politie Rotterdam in opspraak door vermeend racisme (video)

Het politiecorps van Rotterdam is in opspraak geraakt vanwege vermeend racisme, dat plaats zou hebben gevonden op 5 december, tijdens Pakjesavond. Het zou gebeurd zijn tijdens de arrestatie van een gezin in Dordrecht. "NRC schrijft dat agenten afkwamen op een melding van geluidsoverlast door een blaffende hond. Ze kregen ruzie met een gezin en daarbij werd ook gevochten", zo laat de NOS weten.

Aangifte gedaan
Een agent zou een zwarte man vervolgens racistisch hebben bejegend en daar bestaan opnames van. De familie heeft inmiddels aangifte gedaan van zware mishandeling, belediging en discriminatie. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Daaronder vind je een tweet van het NRC, waarin een foto van de arrestatie te zien is.

NOS: politie Rotterdam in opspraak door vermeend <em>racisme</em> (video) Het politiecorps van Rotterdam is in opspraak geraakt vanwege vermeend racisme, dat plaats zou hebben gevonden op 5 december, tijdens Pakjesavond. Het zou gebeurd zijn tijdens de arrestatie van een gezin in Dordrecht. "NRC schrijft dat agenten afkwamen op een melding van geluidsoverlast door een blaffende hond. Ze kregen ruzie met een gezin en daarbij werd ook gevochten", zo laat de NOS weten. Aangifte gedaanEen agent zou een zwarte man vervolgens racistisch hebben bejegend en daar bestaan opnames van. De familie heeft inmiddels aangifte gedaan van zware mishandeling, belediging en discriminatie. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Daaronder vind je een tweet van het NRC, waarin een foto van de arrestatie te zien is. Bekijk ook Op1 gemist? Farid Azarkan wil voor eens en altijd afrekenen met racisme (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS: politie Rotterdam in opspraak door vermeend racisme (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV