'Eindeloze herhaling spotje Matthijs Gaat Door maakt mensen tureluurs" (video)

'Eindeloze herhaling spotje Matthijs Gaat Door maakt mensen tureluurs" (video)

Het zal weinig mensen ontgaan zijn: Matthijs van Nieuwkerk is vanaf Oudjaarsavond terug op tv, met zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door. Bij Radio1 viel het de presentatoren op dat het spotje over die show wel erg vaak voorbijkomt en Jurgen van den Berg spreekt de presentator er zelfs persoonlijk op aan: "Matthijs doe er wat aan want dit komt als een boemerang terug."

Tureluurs
Hij vervolgt: "Werkelijk elk reclameblok zit hij in, soms met twee spotjes tegelijk. Ik denk dat hij dit zelf van tevoren ook niet helemaal wist. Mensen worden er echt helemaal tureluurs van." Bekijk het fragment van NPO Radio1 hieronder.

'Eindeloze herhaling spotje <em>Matthijs Gaat Door</em> maakt mensen tureluurs&quot; (video) Het zal weinig mensen ontgaan zijn: Matthijs van Nieuwkerk is vanaf Oudjaarsavond terug op tv, met zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door. Bij Radio1 viel het de presentatoren op dat het spotje over die show wel erg vaak voorbijkomt en Jurgen van den Berg spreekt de presentator er zelfs persoonlijk op aan: "Matthijs doe er wat aan want dit komt als een boemerang terug." TureluursHij vervolgt: "Werkelijk elk reclameblok zit hij in, soms met twee spotjes tegelijk. Ik denk dat hij dit zelf van tevoren ook niet helemaal wist. Mensen worden er echt helemaal tureluurs van." Bekijk het fragment van NPO Radio1 hieronder. Matthijs Gaat Door is op oudejaarsavond om 20:30 uur voor het eerst te zien, daarna is Matthijs Gaat Door vanaf 9 januari wekelijks te zien op NPO1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs Gaat Door vanaf oudejaarsavond op tv met bigband: bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Angela de Jong neemt december tv-gids door: "Matthijs Gaat Door is geheimzinnig" Bekijk deze video »
TV :
'Eindeloze herhaling spotje Matthijs Gaat Door maakt mensen tureluurs" (video)

Matthijs Gaat Door is op oudejaarsavond om 20:30 uur voor het eerst te zien, daarna is Matthijs Gaat Door vanaf 9 januari wekelijks te zien op NPO1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Eindeloze herhaling spotje Matthijs Gaat Door maakt mensen tureluurs" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier