Comedy Central Kater van 2020: Peter Pannekoek neemt Famke Louise onder handen

Comedy Central Kater van 2020: Peter Pannekoek neemt Famke Louise onder handen

Famke Louise zorgde afgelopen jaar voor heel wat ophef met haar optreden in Jinek en de actie #ikdoenietmeermee. Maar dat de zangeres over heel wat zelfspot beschikt, zie je 1 januari in Comedy Central Kater van 2020, een alternatief voor de beruchte roast.

Pannekoek wil dat mensen Famke Louise haten
In Comedy Central Kater van 2020 is onder meer een terugblik te zien met Peter Pannekoek, die Famke Louise onder handen neemt. En het wordt ineens een stuk duidelijker hoe Famke aan haar imago is gekomen. “Het doel is dat mensen je gaan haten”, aldus Pannekoek. “Daar zit het grote geld.”

Bekijk het fragment van Comedy Central Kater van 2020 in de video hieronder.

De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

<em>Comedy Central Kater van 2020</em>: Peter Pannekoek neemt Famke Louise onder handen Famke Louise zorgde afgelopen jaar voor heel wat ophef met haar optreden in Jinek en de actie #ikdoenietmeermee. Maar dat de zangeres over heel wat zelfspot beschikt, zie je 1 januari in Comedy Central Kater van 2020, een alternatief voor de beruchte roast. Pannekoek wil dat mensen Famke Louise hatenIn Comedy Central Kater van 2020 is onder meer een terugblik te zien met Peter Pannekoek, die Famke Louise onder handen neemt. En het wordt ineens een stuk duidelijker hoe Famke aan haar imago is gekomen. “Het doel is dat mensen je gaan haten”, aldus Pannekoek. “Daar zit het grote geld.” Bekijk het fragment van Comedy Central Kater van 2020 in de video hieronder. De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Video: Karin Bloemen over Kater van 2020, op Comedy Central Bekijk deze video » Video: Oudejaarsconference 2020 Javier Guzman, Raspopulist Bekijk deze video »
Humor :
Comedy Central Kater van 2020: Peter Pannekoek neemt Famke Louise onder handen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Comedy Central Kater van 2020: Peter Pannekoek neemt Famke Louise onder handen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier