Opmerkelijk: Argentinië legaliseert abortus: uniek voor Zuid-Amerika

Opmerkelijk: Argentinië legaliseert abortus: uniek voor Zuid-Amerika

Opmerkelijk: Argentinië legaliseert <em>abortus</em>: uniek voor <em>Zuid-Amerika</em> Na een 12 uur durende stemming, is de senaat in Argentinië akkoord gegaan met de legalisering van abortus tijdens de eerste dertien weken van zwangerschap. Een historisch moment in Zuid-Amerika waar in vrijwel alle landen abortus aan strenge voorwaarden is verbonden. Bekijk hierboven de AD-video over de legalisering van abortus in Argentinië. Bekijk ook Zien: Tegenstanders van abortus demonstreren in Argentinië op straat (video) Bekijk deze video » Nieuws uit Argentinië: Lagerhuis neemt wet aan waarbij abortus wordt gelegaliseerd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Opmerkelijk: Argentinië legaliseert abortus: uniek voor Zuid-Amerika

Na een 12 uur durende stemming, is de senaat in Argentinië akkoord gegaan met de legalisering van abortus tijdens de eerste dertien weken van zwangerschap. Een historisch moment in Zuid-Amerika waar in vrijwel alle landen abortus aan strenge voorwaarden is verbonden.

Bekijk hierboven de AD-video over de legalisering van abortus in Argentinië.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opmerkelijk: Argentinië legaliseert abortus: uniek voor Zuid-Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier