Zien: "Aubergenius" Dirk van Duijvenbode vanavond in actie bij WK Darts

Zien: "Aubergenius" Dirk van Duijvenbode vanavond in actie bij WK Darts

Darter Vincent van der Voort is zojuist uitgeschakeld op het WK darts. Daarmee blijven Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode als enige twee Nederlanders over. Die laatste komt vanavond in actie. Zijn bijnaam, 'Aubergenius', komt van het feit dat hij in een auberginekwekerij werkt. Dit is bedacht door een Britse journalist en sindsdien is dit blijven hangen bij de fans.

Bekijk de video van het AD hieronder. Dirk van Duijvenbode speelt vanavond vanaf 19.10 uur tegen Glen Durrant, te zien op RTL 7.

Zien: &quot;Aubergenius&quot; <em>Dirk van Duijvenbode</em> vanavond in actie bij WK Darts Darter Vincent van der Voort is zojuist uitgeschakeld op het WK darts. Daarmee blijven Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode als enige twee Nederlanders over. Die laatste komt vanavond in actie. Zijn bijnaam, 'Aubergenius', komt van het feit dat hij in een auberginekwekerij werkt. Dit is bedacht door een Britse journalist en sindsdien is dit blijven hangen bij de fans. Bekijk de video van het AD hieronder. Dirk van Duijvenbode speelt vanavond vanaf 19.10 uur tegen Glen Durrant, te zien op RTL 7. Bekijk ook WK Darts: Dirk van Duijvenbode komt zwaaiend met aubergine het podium op (video) Bekijk deze video » WK Darts: Dirk van Duijvenbode boekt sensationele overwinning op Rob Cross Bekijk deze video »
Darts :
Zien: "Aubergenius" Dirk van Duijvenbode vanavond in actie bij WK Darts

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV