Zien: Feyenoord aanwinst Lucas Pratto is gearriveerd in Nederland

Zien: Feyenoord aanwinst Lucas Pratto is gearriveerd in Nederland

Feyenoord gaat zich versterken met de Argentijnse spits Lucas Pratto (32). Pratto is eerder vanavond gearriveerd in Nederland om zijn huurtransfer af te ronden. De spits van het Argentijnse River Plate zal voor zes maanden gehuurd worden, met een optie tot koop. Morgen ondergaat Pratto de medische keuring en daarna zal hij zijn contract tekenen in Rotterdam.

Bekijk de foto waarop Lucas Pratto ariveert in Nederland hieronder.

<em>Zien</em>: Feyenoord aanwinst <em>Lucas Pratto</em> is gearriveerd in Nederland Feyenoord gaat zich versterken met de Argentijnse spits Lucas Pratto (32). Pratto is eerder vanavond gearriveerd in Nederland om zijn huurtransfer af te ronden. De spits van het Argentijnse River Plate zal voor zes maanden gehuurd worden, met een optie tot koop. Morgen ondergaat Pratto de medische keuring en daarna zal hij zijn contract tekenen in Rotterdam. Bekijk de foto waarop Lucas Pratto ariveert in Nederland hieronder. Bekijk deze video's Chris Woerts over nieuwe spelers Feyenoord: "Gaat voorlopig niet gebeuren" (video) Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Feyenoord aanwinst Lucas Pratto is gearriveerd in Nederland


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Feyenoord aanwinst Lucas Pratto is gearriveerd in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV