Youp van 't Hek: Oudejaarsconference 2020 - Korrel zout gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Youp van 't Hek: Oudejaarsconference 2020 - Korrel zout gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Youp van 't Hek: Oudejaarsconference 2020 - Korrel zout gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor de tiende en laatste keer doet Youp van 't Hek de oudejaarsconference. In de laatse anderhalf uur van 2020 blikt hij terug op het afgelopen jaar. MeedogenloosEen terugblik met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft. ZonnigJuist nu is het volgens Youp van 't Hek tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. LachenEr mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. ZIEN: Youp van 't Hek zingt 'Wappie' over Haagse demonstranten in Even tot Hier Bekijk deze video » Op1 gemist? Youp van ’t Hek is open over zijn laatste oudejaarsconference Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voor de tiende en laatste keer doet Youp van 't Hek de oudejaarsconference. In de laatse anderhalf uur van 2020 blikt hij terug op het afgelopen jaar.

Meedogenloos
Een terugblik met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft.

Zonnig
Juist nu is het volgens Youp van 't Hek tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart.

Lachen
Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV