Het Museum Van Nederland: zo volg je alles rond aangeboden objecten online

Het Museum Van Nederland: zo volg je alles rond aangeboden objecten online

Het Museum Van Nederland is niet alleen een tv-programma, online kun je ook van alles bekijken. Presentatoren Dione de Graaff en Diederik Ebbinge leggen uit hoe je precies alle objecten van heel dichtbij kunt bestuderen en nog allerlei video’s en informatie over de items kunt krijgen.

Bekijk de uitleg over het interactieve Museum Van Nederland in de video hieronder.

Het Museum Van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Museum Van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Museum Van Nederland</em>: zo volg je alles rond aangeboden objecten online Het Museum Van Nederland is niet alleen een tv-programma, online kun je ook van alles bekijken. Presentatoren Dione de Graaff en Diederik Ebbinge leggen uit hoe je precies alle objecten van heel dichtbij kunt bestuderen en nog allerlei video’s en informatie over de items kunt krijgen. Bekijk de uitleg over het interactieve Museum Van Nederland in de video hieronder. Het Museum Van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Museum Van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Het Museum Van Nederland: Van André Hazes en draaiorgel tot fiets Gerrie Knetemann Bekijk deze video » Het Museum Van Nederland: dit zijn de experts die objecten beoordelen Bekijk deze video »
TV :
Het Museum Van Nederland: zo volg je alles rond aangeboden objecten online


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Museum Van Nederland: zo volg je alles rond aangeboden objecten online of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV