RTL 5 sluit 2020 af met Snollebollekes: bekijk voorproefje op knalfeest

RTL 5 sluit 2020 af met Snollebollekes: bekijk voorproefje op knalfeest

We kunnen dit jaar op Oudejaarsavond van 2020 geen groot feest vieren in verband met de coronamaatregelen. Maar gelukkig kan dat wel in je huiskamer, zo zendt RTL 5 vlak voor de jaarwisseling een registratie uit van het optreden van Snollebollekes in het Gelredome in Arnhem.

Bekijk de eerste beelden van het Snollebollekes-feest in de video hieronder.

Snollebollekes Live In GelreDome wordt 31 december vanaf 21.30 uur uitgezonden bij RTL 5. Daarna kun je Snollebollekes Live In GelreDome terugkijken bij Gids.tv.

RTL 5 sluit 2020 af met <em>Snollebollekes</em>: bekijk voorproefje op knalfeest We kunnen dit jaar op Oudejaarsavond van 2020 geen groot feest vieren in verband met de coronamaatregelen. Maar gelukkig kan dat wel in je huiskamer, zo zendt RTL 5 vlak voor de jaarwisseling een registratie uit van het optreden van Snollebollekes in het Gelredome in Arnhem. Bekijk de eerste beelden van het Snollebollekes-feest in de video hieronder. Snollebollekes Live In GelreDome wordt 31 december vanaf 21.30 uur uitgezonden bij RTL 5. Daarna kun je Snollebollekes Live In GelreDome terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Snollebollekes heeft nu al kersthit met Beuk De Ballen Uit De Boom Bekijk deze video » Snollebollekes-zanger in De Slimste Mens: ‘Schat mijn kansen niet hoog in’ (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV