Zien: Martien Meiland wint RTL Boulevard Award voor Meest Besproken BN'er

Zien: Martien Meiland wint RTL Boulevard Award voor Meest Besproken BN'er

Martien Meiland heeft een geweldig jaar achter de rug. Hij is bekender dan ooit geworden dit jaar met alle tv-series waarin hij verscheen en mocht daardoor ook meerdere prijzen in ontvangst nemen.

Martien wordt verrast via een videocall, waarin hem verteld wordt dat hij gewonnen heeft in de categorie 'Meest Besproken BN'er' van de RTL Boulevard Online Award. Hij reageert verrast en uiteraard ontzettend blij met deze winst.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: Martien Meiland wint RTL Boulevard Award voor <em>Meest Besproken BN'er</em> Martien Meiland heeft een geweldig jaar achter de rug. Hij is bekender dan ooit geworden dit jaar met alle tv-series waarin hij verscheen en mocht daardoor ook meerdere prijzen in ontvangst nemen. Martien wordt verrast via een videocall, waarin hem verteld wordt dat hij gewonnen heeft in de categorie 'Meest Besproken BN'er' van de RTL Boulevard Online Award. Hij reageert verrast en uiteraard ontzettend blij met deze winst. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Martien Meiland tegen Claire: "Ophouden, anders ga je naar een kostschool!" (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV