Bekijk nieuwe promo Eurovisie Songfestival 2021: ‘Let’s open up, again’ (video)

Bekijk nieuwe promo Eurovisie Songfestival 2021: ‘Let’s open up, again’ (video)

Het lijkt erop dat het dit jaar toch echt gaat gebeuren: het Eurovisie Songfestival in onze eigen stad Rotterdam. En nu is de gloednieuwe promo voor het liedjesfestijn vrijgegeven.

Duncan Laurence in nieuwe video Songfestival
Afgelopen jaar viel het Songfestival in het water vanwege de coronacrisis. In 2021 gaat het evenement in Nederland sowieso door, het coronavirus bepaalt over een paar maanden in welke vorm. In de nieuwe promo speelt Duncan Laurence, die in 2019 won met Arcade, een belangrijke rol. En het motto is: ‘Let’s open up, again’.

Bekijk de promo voor het Songfestival van 2021 in de video hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival

Bekijk nieuwe promo <em>Eurovisie Songfestival 2021</em>: ‘Let’s open up, again’ (video) Het lijkt erop dat het dit jaar toch echt gaat gebeuren: het Eurovisie Songfestival in onze eigen stad Rotterdam. En nu is de gloednieuwe promo voor het liedjesfestijn vrijgegeven. Bekijk ook Eurovisie Songfestival onthult nieuw logo voor Rotterdam 2021: bekijk de video Bekijk deze video » Duncan Laurence in nieuwe video SongfestivalAfgelopen jaar viel het Songfestival in het water vanwege de coronacrisis. In 2021 gaat het evenement in Nederland sowieso door, het coronavirus bepaalt over een paar maanden in welke vorm. In de nieuwe promo speelt Duncan Laurence, die in 2019 won met Arcade, een belangrijke rol. En het motto is: ‘Let’s open up, again’. Bekijk de promo voor het Songfestival van 2021 in de video hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival Duncan Laurence over het Songfestival, gepest worden en trouwen (video) Bekijk deze video » Duncan Laurence in Beau openhartig over paniekaanvallen: "Er is zó veel veranderd" Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk nieuwe promo Eurovisie Songfestival 2021: ‘Let’s open up, again’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe promo Eurovisie Songfestival 2021: ‘Let’s open up, again’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV