Oudejaarsconference 2020 van Dolf Jansen in Kleine Komedie: bekijk de hele show

Oudejaarsconference 2020 van Dolf Jansen in Kleine Komedie: bekijk de hele show

Oudejaarsconference 2020 van <em>Dolf Jansen</em> in Kleine Komedie: bekijk de hele show Niet alleen op tv werden eind 2020 oudejaarsconferences uitgezonden, zo was de eindejaarsshow van Dolf Jansen online te bewonderen. In verband met de coronacrisis zit er geen publiek in de Kleine Komedie en treedt de cabaretier op in een lege zaal. Een hele uitdaging, al liet Jansen eerder al weten dat hij het ook wel lekker vindt om niet onderbroken te worden. Bekijk de hele oudejaarsconference 2020 van Dolf Jansen in de video hierboven. Bekijk de oudejaarsconference 2019 van Dolf Jansen Bekijk deze video » Beau: Dolf Jansen doet oudejaarsshow zonder publiek: ‘Geen onderbreking wel lekker’ Bekijk deze video »
TV :
Oudejaarsconference 2020 van Dolf Jansen in Kleine Komedie: bekijk de hele show

Niet alleen op tv werden eind 2020 oudejaarsconferences uitgezonden, zo was de eindejaarsshow van Dolf Jansen online te bewonderen. In verband met de coronacrisis zit er geen publiek in de Kleine Komedie en treedt de cabaretier op in een lege zaal. Een hele uitdaging, al liet Jansen eerder al weten dat hij het ook wel lekker vindt om niet onderbroken te worden.

Bekijk de hele oudejaarsconference 2020 van Dolf Jansen in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oudejaarsconference 2020 van Dolf Jansen in Kleine Komedie: bekijk de hele show of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier