De familie Kraan doet kerstinkopen: "Blij met zo'n uitje" (video)

De familie Kraan doet kerstinkopen: "Blij met zo'n uitje" (video)

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol van vrijdag 1 januari. Je kunt Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv.

De familie Kraan heeft maar liefst acht kinderen. En met zoveel kinderen in huis moet je af een toe op stap. Omdat vanwege corona veel niet kan, besluiten ze om naar het tuincentrum te gaan. De familie is erg blij dat dat nog wel kan.

De familie Kraan doet <em>kerstinkopen</em>: &quot;Blij met zo'n uitje&quot; (video) Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol van vrijdag 1 januari. Je kunt Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv. De familie Kraan heeft maar liefst acht kinderen. En met zoveel kinderen in huis moet je af een toe op stap. Omdat vanwege corona veel niet kan, besluiten ze om naar het tuincentrum te gaan. De familie is erg blij dat dat nog wel kan. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De familie Kraan doet kerstinkopen: "Blij met zo'n uitje" (video)

Een Huis Vol is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De familie Kraan doet kerstinkopen: "Blij met zo'n uitje" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV