Nieuwe Franse serie Lupin vanaf vrijdag op Netflix, bekijk de trailer

Nieuwe Franse serie Lupin vanaf vrijdag op Netflix, bekijk de trailer

De Franse serie Lupin had vorig jaar al op Netflix moeten verschijnen, maar komt in 2021 alsnog naar de rode N toe, met in de hoofdrol Omar Sy. Lupin verschijnt vrijdag 8 januari op Netflix.

Nieuwe Franse serie <em>Lupin</em> vanaf vrijdag op Netflix, bekijk de trailer De Franse serie Lupin had vorig jaar al op Netflix moeten verschijnen, maar komt in 2021 alsnog naar de rode N toe, met in de hoofdrol Omar Sy. Lupin verschijnt vrijdag 8 januari op Netflix. Lupin is een charmante inbreker (gebaseerd op de boeken van Maurice Leblanc) die zijn talenten graag inzet om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden. SchietpartijVoor deze heldendaden zet hij veel op het spel: een schietpartij in een museum, bijna van het balkon worden gegooid en handjes schudden met mensen om ze later tegen hem te gebruiken. Maar dat is het niet het enige. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Lupin kunt kijken. Countdown van 2020: Netflix en Headspace tellen mee (video) Bekijk deze video » Family Guy seizoen 18 nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Nieuwe Franse serie Lupin vanaf vrijdag op Netflix, bekijk de trailer

Lupin is een charmante inbreker (gebaseerd op de boeken van Maurice Leblanc) die zijn talenten graag inzet om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden.

Schietpartij
Voor deze heldendaden zet hij veel op het spel: een schietpartij in een museum, bijna van het balkon worden gegooid en handjes schudden met mensen om ze later tegen hem te gebruiken. Maar dat is het niet het enige.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Lupin kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Franse serie Lupin vanaf vrijdag op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV