Chantal Janzen over Beat the Champions: "Het is echt een gekkenhuis"

Chantal Janzen over Beat the Champions: "Het is echt een gekkenhuis"

Zondag begint het nieuwe quizprogramma Beat the Champions op RTL 4. In het programma krijgen kandidaten de kans om met hun kennis bakken vol geld te verdienen.

Ze moeten daar wel eerst andere, heel slimme kampioenen voor verslaan. En die hele slimme kampioenen zijn heel slim, zo zegt ook presentatrice Chantal Janzen: "Het gaat echt om vragen, scoren, geld. Het zijn hele slimme mensen tegen wie ze het opnemen. Het is zo spannend om te doen, het is echt next-level."

Chantal Janzen over <em>Beat the Champions</em>: &quot;Het is echt een gekkenhuis&quot; Zondag begint het nieuwe quizprogramma Beat the Champions op RTL 4. In het programma krijgen kandidaten de kans om met hun kennis bakken vol geld te verdienen. Bekijk ook Beat The Champions: lukt het de kandidaten om de slimmeriken te verslaan? Bekijk deze video » Ze moeten daar wel eerst andere, heel slimme kampioenen voor verslaan. En die hele slimme kampioenen zijn heel slim, zo zegt ook presentatrice Chantal Janzen: "Het gaat echt om vragen, scoren, geld. Het zijn hele slimme mensen tegen wie ze het opnemen. Het is zo spannend om te doen, het is echt next-level." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt iedere aflevering van Beat the Champions terugkijken op Gids.tv.
TV :
Chantal Janzen over Beat the Champions: "Het is echt een gekkenhuis"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt iedere aflevering van Beat the Champions terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen over Beat the Champions: "Het is echt een gekkenhuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier