Max Verstappen dolgelukkig met ex van andere F1-coureur: ''Op een roze wolk''

Max Verstappen dolgelukkig met ex van andere F1-coureur: ''Op een roze wolk''

De 23-jarige Max Verstappen heeft via Instagram bekend gemaakt een nieuwe liefde te hebben: het 32-jarige Braziliaanse model Kelly Piquet.

Liefde en geluk
Hij zegt dankbaar te zijn dat hij liefde en geluk heeft gevonden. Verstappen krijgt er ook het 1,5 jarige dochtertje van Piquet bij. Die kreeg ze met een collega-coureur van Verstappen.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Max Verstappen</em> dolgelukkig met ex van andere F1-coureur: ''Op een roze wolk'' De 23-jarige Max Verstappen heeft via Instagram bekend gemaakt een nieuwe liefde te hebben: het 32-jarige Braziliaanse model Kelly Piquet. Liefde en gelukHij zegt dankbaar te zijn dat hij liefde en geluk heeft gevonden. Verstappen krijgt er ook het 1,5 jarige dochtertje van Piquet bij. Die kreeg ze met een collega-coureur van Verstappen. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Bekijk hier: eindejaarsinterview met Max Verstappen: "Dit seizoen weer beter gepresteerd" Bekijk deze video » Terugblik F1-seizoen 2020: "Dominantie Hamilton met Mercedes gaat stoppen" Bekijk deze video » Zien: dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Max Verstappen dolgelukkig met ex van andere F1-coureur: ''Op een roze wolk''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen dolgelukkig met ex van andere F1-coureur: ''Op een roze wolk'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier