Wie is de Mol? aflevering 1: Bekijk de opdracht 'Mol-tain-biken'

Wie is de Mol? aflevering 1: Bekijk de opdracht 'Mol-tain-biken'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 2 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

De kandidaten maken een tocht met mountainbikes. Ze moeten vijf duo’s maken en elk duo moet een en deel van de route fietsen; een estafette. Onderweg komen de duo’s weetjes tegen. Op elk wisselpunt moet die informatie doorgegeven worden aan het volgende duo.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 1: Bekijk de opdracht <em>'Mol-tain-biken'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 2 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. De kandidaten maken een tocht met mountainbikes. Ze moeten vijf duo’s maken en elk duo moet een en deel van de route fietsen; een estafette. Onderweg komen de duo’s weetjes tegen. Op elk wisselpunt moet die informatie doorgegeven worden aan het volgende duo. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 1: Bekijk de opdracht 'Mol-tain-biken'

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 1: Bekijk de opdracht 'Mol-tain-biken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV