VI Meestervoorspellers gemist? Wim Kieft vind Gordon's drugsgebruik "amateuristisch"

VI Meestervoorspellers gemist? Wim Kieft vind Gordon's drugsgebruik "amateuristisch"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Meestervoorspellers op zaterdag 2 januari. Je kunt hier ook de hele VI Meestervoorspellers terugkijken op Gids.tv.

Als het gaat over het gebruik van drugs, dan is Wim Kieft misschien wel dé expert in ons land. René van der Gijp doet in VI Meestervoorspellers een geheim van Kieft uit de doeken: "Wim zegt ook altijd: Al die mensen die dan zeggen hoeveel ze snuiven, zoals Gordon enzo, dat zijn allemaal amateurs!"

<em>VI Meestervoorspellers</em> gemist? Wim Kieft vind Gordon's drugsgebruik &quot;amateuristisch&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Meestervoorspellers op zaterdag 2 januari. Je kunt hier ook de hele VI Meestervoorspellers terugkijken op Gids.tv. Als het gaat over het gebruik van drugs, dan is Wim Kieft misschien wel dé expert in ons land. René van der Gijp doet in VI Meestervoorspellers een geheim van Kieft uit de doeken: "Wim zegt ook altijd: Al die mensen die dan zeggen hoeveel ze snuiven, zoals Gordon enzo, dat zijn allemaal amateurs!" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Meestervoorspellers gemist? Wim Kieft vind Gordon's drugsgebruik "amateuristisch" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier