René Le Blanc bij VI Meestervoorspellers: "Wie denkt die Tom Jones dan dat 'ie is?"

René Le Blanc bij VI Meestervoorspellers: "Wie denkt die Tom Jones dan dat 'ie is?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Meestervoorspellers op zaterdag 2 januari. Je kunt hier ook de hele VI Meestervoorspellers terugkijken op Gids.tv.

De grootste droom van Ik Geloof in Mij-hoofdrolspeler René Le Blanc: Optreden in Veronica Inside. Deze droom komt nu enigszins uit, want hij mag optreden in VI Meestervoorspellers.

<em>René Le Blanc</em> bij <em>VI Meestervoorspellers</em>: &quot;Wie denkt die Tom Jones dan dat 'ie is?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Meestervoorspellers op zaterdag 2 januari. Je kunt hier ook de hele VI Meestervoorspellers terugkijken op Gids.tv. De grootste droom van Ik Geloof in Mij-hoofdrolspeler René Le Blanc: Optreden in Veronica Inside. Deze droom komt nu enigszins uit, want hij mag optreden in VI Meestervoorspellers. HitOp de vraag of Le Blanc een hit gaat krijgen het komende jaar, zegt Derksen gedecideerd "ja". René van der Gijp en medium Liesbeth van Dijk zeggen beide nee. Tom JonesLe Blanc gaat een album maken in de stijl van Tom Jones, heel iets anders dan hij nu doet. Van der Gijp lacht: "Hij legt de lat wel hoog!" Derksen is wat positiever: "Wie denkt die Tom Jones dan dat 'ie is? René heeft de harten van de kijkers gestolen. Ik gun het hem van harte!" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hit
Op de vraag of Le Blanc een hit gaat krijgen het komende jaar, zegt Derksen gedecideerd "ja". René van der Gijp en medium Liesbeth van Dijk zeggen beide nee.

Tom Jones
Le Blanc gaat een album maken in de stijl van Tom Jones, heel iets anders dan hij nu doet. Van der Gijp lacht: "Hij legt de lat wel hoog!"

Derksen is wat positiever: "Wie denkt die Tom Jones dan dat 'ie is? René heeft de harten van de kijkers gestolen. Ik gun het hem van harte!"

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René Le Blanc bij VI Meestervoorspellers: "Wie denkt die Tom Jones dan dat 'ie is?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier