Actie-thriller Alien vs. Predator zondag te zien bij Veronica

Actie-thriller Alien vs. Predator zondag te zien bij Veronica

De privé-satelliet van miljardair Charles Bishop Weyland onthult het bestaan van een Azteekse piramide onder de ijskappen van Antartica. En eenmaal in de piramide ontdekt men wat groots...

Buitenaards
Wanneer wetenschappers de piramide betreden, belanden ze in een complex tunnelnetwerk en al snel vinden ze er sporen van twee rivaliserende buitenaardse beschavingen, die bovendien nog lang niet uitgestorven blijken.

Bekijk de trailer van Alien vs. Predator hieronder.

Alien vs. Predator is zondag om 22:05 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis.

Actie-thriller <em>Alien vs. Predator</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> De privé-satelliet van miljardair Charles Bishop Weyland onthult het bestaan van een Azteekse piramide onder de ijskappen van Antartica. En eenmaal in de piramide ontdekt men wat groots... BuitenaardsWanneer wetenschappers de piramide betreden, belanden ze in een complex tunnelnetwerk en al snel vinden ze er sporen van twee rivaliserende buitenaardse beschavingen, die bovendien nog lang niet uitgestorven blijken. Bekijk de trailer van Alien vs. Predator hieronder. Alien vs. Predator is zondag om 22:05 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis. Bekijk ook De Outsiders: Jeroen voelt met magische krachten: ‘Tim, je bent een alien!’ Bekijk deze video » Alien Worlds seizoen 1 vanaf 2 december op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Actie-thriller Alien vs. Predator zondag te zien bij VeronicaActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV