Bekijk LIVE: CBG neemt besluit over goedkeuring Moderna-vaccin

Bekijk LIVE: CBG neemt besluit over goedkeuring Moderna-vaccin

Bekijk LIVE: CBG neemt besluit over goedkeuring <em>Moderna-vaccin</em> Kijk in de LIVESTREAM hierboven op maandag 6 januari vanaf ongeveer 19.00 uur naar het besluit van het CBG over het Moderna-vaccin. Het CBG vertelt in een persconferentie vandaag meer over het Moderna-vaccin. Mogelijk neemt het EMA maandagavond nog een besluit over de goedkeuring van dit coronavaccin. Bekijk ook Ernst Kuipers: ‘Woensdag beginnen ziekenhuizen met vaccinatie personeel’ (video) Bekijk deze video » Kan tweede vaccin snel in Nederland worden gebruikt?Eerder lekte maandag al uit dat het Europees Geneesmiddelenbureau EMA een positief advies heeft gegeven over de goedkeuring van het vaccin van Moderna. Maar dit werd afgedaan als een voorbarig statement van het ministerie van Volksgezondheid. 6 januari begint Nederland na vele andere landen ook met vaccinatie van het Pfizer-vaccin, mogelijk kan ook het Moderna-vaccin binnenkort worden toegediend om het coronavirus te stoppen. Bekijk de live-video van NU.nl hierboven over het besluit rond het Moderna-vaccin van CBG en EMA. Moet Nederland tweede vaccinatiedosis uitstellen om meer mensen te vaccineren? (video) Bekijk deze video » Video: Diederik Gommers lanceert eigen vaccinatiecampagne Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: CBG neemt besluit over goedkeuring Moderna-vaccin

Kijk in de LIVESTREAM hierboven op maandag 6 januari vanaf ongeveer 19.00 uur naar het besluit van het CBG over het Moderna-vaccin.

Het CBG vertelt in een persconferentie vandaag meer over het Moderna-vaccin. Mogelijk neemt het EMA maandagavond nog een besluit over de goedkeuring van dit coronavaccin.

Kan tweede vaccin snel in Nederland worden gebruikt?
Eerder lekte maandag al uit dat het Europees Geneesmiddelenbureau EMA een positief advies heeft gegeven over de goedkeuring van het vaccin van Moderna. Maar dit werd afgedaan als een voorbarig statement van het ministerie van Volksgezondheid. 6 januari begint Nederland na vele andere landen ook met vaccinatie van het Pfizer-vaccin, mogelijk kan ook het Moderna-vaccin binnenkort worden toegediend om het coronavirus te stoppen.

Bekijk de live-video van NU.nl hierboven over het besluit rond het Moderna-vaccin van CBG en EMA.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: CBG neemt besluit over goedkeuring Moderna-vaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier