Eerste aflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Massa is Kassa: familie Gillis is niet tevreden over kerstpakketten (video) Bekijk deze video » De familie Gillis bouwt aan eigen kerstpaleis in Massa is Kassa (video) Bekijk deze video » Seizoen 2 - Aflevering 1 van 8 De goede voornemens van multimiljonair Peter Gillis zijn duidelijk: nóg meer massa, en nóg meer kassa. Dit motto gaat ook op tijdens de feestdagen wanneer Peter samen met zijn drie kinderen en zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol, hun reusachtige villa omtovert tot een ware kerstattractie. Hierbij is zoon Mark zoals altijd het haasje; hij heeft hoogtevrees en moet van zijn vader de tien meter hoge kerstboom in.
Uitzending :
Eerste aflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 8

De goede voornemens van multimiljonair Peter Gillis zijn duidelijk: nóg meer massa, en nóg meer kassa. Dit motto gaat ook op tijdens de feestdagen wanneer Peter samen met zijn drie kinderen en zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol, hun reusachtige villa omtovert tot een ware kerstattractie. Hierbij is zoon Mark zoals altijd het haasje; hij heeft hoogtevrees en moet van zijn vader de tien meter hoge kerstboom in.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier