Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavaccinaties

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavaccinaties

De Tweede Kamer is vervroegd teruggekomen van het reces om te debatteren over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vaccinatie, die woensdag gaat beginnen. Het is de verwachting dat het een verhit debat wordt, aangezien niet alle partijen te spreken zijn over het beleid van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Het hele debat kun je hieronder LIVE volgen. Onder de video vind je de volgorde van de sprekers.

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over <em>coronavaccinaties</em> De Tweede Kamer is vervroegd teruggekomen van het reces om te debatteren over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vaccinatie, die woensdag gaat beginnen. Het is de verwachting dat het een verhit debat wordt, aangezien niet alle partijen te spreken zijn over het beleid van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Het hele debat kun je hieronder LIVE volgen. Onder de video vind je de volgorde van de sprekers. G. Wilders PVV 5 min L.M.C. Marijnissen SP 5 min L.F. Asscher PvdA 5 min J.F. Klaver GroenLinks 5 min R.A.A. Jetten D66 5 min P.E. (Pieter) Heerma CDA 5 min K.H.D.M. Dijkhoff VVD 5 min E.M. van Esch PvdD 5 min F. Azarkan DENK 5 min L. Sazias 50PLUS 5 min C.G. van der Staaij SGP 5 min G.J.M. Segers ChristenUnie 5 min W.R. van Haga FvD 5 min H.C.M. Krol Krol 2.5 min F.M. van Kooten-Arissen Van KootenArissen 2.5 min Bekijk ook Video: verpleeghuismedewerkster Sanna krijgt allereerste coronavaccin Bekijk deze video » Geert Wilders hekelt Hugo de Jonge tijdens coronadebat: "Gebrek aan daadkracht en gezwabber" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavaccinaties

 1. G. Wilders PVV 5 min
 2. L.M.C. Marijnissen SP 5 min
 3. L.F. Asscher PvdA 5 min
 4. J.F. Klaver GroenLinks 5 min
 5. R.A.A. Jetten D66 5 min
 6. P.E. (Pieter) Heerma CDA 5 min
 7. K.H.D.M. Dijkhoff VVD 5 min
 8. E.M. van Esch PvdD 5 min
 9. F. Azarkan DENK 5 min
 10. L. Sazias 50PLUS 5 min
 11. C.G. van der Staaij SGP 5 min
 12. G.J.M. Segers ChristenUnie 5 min
 13. W.R. van Haga FvD 5 min
 14. H.C.M. Krol Krol 2.5 min
 15. F.M. van Kooten-Arissen Van KootenArissen 2.5 minCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavaccinaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier