Kijk LIVE: NOS-special De avond van de vaccinatie

Kijk LIVE: NOS-special De avond van de vaccinatie

Na het nodige gesteggel en getreuzel is het dan eindelijk zover: Nederland gaat op woensdag 6 januari beginnen met de grootste vaccinatiecampagne in de geschiedenis. Zie hier alvast hoe dat precies in zijn werk gaat.

Vaccinatie
Morgen worden de eerste Nederlanders gevaccineerd tegen het coronavirus. In deze uitzending laten we zien hoe dat in zijn werk gaat. Wie worden er gevaccineerd en waarom? Tijdens deze NOS special wordt de GGD, het RIVM en vertegenwoordigers van de Gezondheidsraad gehoord. Daarnaast wordt geschakeld met een covid-afdeling en worden ervaringsdeskundigen gehoord. Ook horen we Sanna Elkadiri die morgen het allereerste vaccin toegediend krijgt.

Bekijk de NOS special De avond van de vaccinatie hieronder.

Kijk LIVE: NOS-special <em>De avond van de vaccinatie</em> Na het nodige gesteggel en getreuzel is het dan eindelijk zover: Nederland gaat op woensdag 6 januari beginnen met de grootste vaccinatiecampagne in de geschiedenis. Zie hier alvast hoe dat precies in zijn werk gaat. VaccinatieMorgen worden de eerste Nederlanders gevaccineerd tegen het coronavirus. In deze uitzending laten we zien hoe dat in zijn werk gaat. Wie worden er gevaccineerd en waarom? Tijdens deze NOS special wordt de GGD, het RIVM en vertegenwoordigers van de Gezondheidsraad gehoord. Daarnaast wordt geschakeld met een covid-afdeling en worden ervaringsdeskundigen gehoord. Ook horen we Sanna Elkadiri die morgen het allereerste vaccin toegediend krijgt. Bekijk de NOS special De avond van de vaccinatie hieronder. Bekijk ook Video: verpleeghuismedewerkster Sanna krijgt allereerste coronavaccin Bekijk deze video » Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over coronavaccinaties Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: NOS-special De avond van de vaccinatie


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: NOS-special De avond van de vaccinatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier