Kijk LIVE naar eerste coronavaccinaties in Nederland (Veghel)

Kijk LIVE naar eerste coronavaccinaties in Nederland (Veghel)

Kijk LIVE naar <em>eerste coronavaccinaties</em> in Nederland (Veghel) Vandaag is het zover: de eerste coronavaccinaties worden gezet in Nederland. Het historische moment vindt plaats bij de GGD Hart van Brabant, in Veghel. MinisterDaar krijgt zorgmedewerker Sanna Elkadiri als eerste Nederlander een coronavaccin toegediend. Zij is zorgmedewerker van Zorggroep Elde Maasduinen in Boxtel. Uiteraard is ook Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, aanwezig bij dit belangrijke moment. Kijk hierboven LIVE naar de eerste coronavaccinaties in Nederland. Bekijk ook Video: verpleeghuismedewerkster Sanna krijgt allereerste coronavaccin Bekijk deze video » Zien: dit is het vaccinatiecentrum in Veghel, waar de eerste prikken worden gezet Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar eerste coronavaccinaties in Nederland (Veghel)

Vandaag is het zover: de eerste coronavaccinaties worden gezet in Nederland. Het historische moment vindt plaats bij de GGD Hart van Brabant, in Veghel.

Minister
Daar krijgt zorgmedewerker Sanna Elkadiri als eerste Nederlander een coronavaccin toegediend. Zij is zorgmedewerker van Zorggroep Elde Maasduinen in Boxtel. Uiteraard is ook Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, aanwezig bij dit belangrijke moment.

Kijk hierboven LIVE naar de eerste coronavaccinaties in Nederland.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar eerste coronavaccinaties in Nederland (Veghel) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier