Star Trek V: The Final Frontier woensdag te zien bij Spike (trailer)

Star Trek V: The Final Frontier woensdag te zien bij Spike (trailer)

Sybok, gespeeld door Laurence Luckinbill, de verloren halfbroer van Spock, kaapt de Enterprise. Hij dwingt kapitein Kirk, Spock en de rest van bemanning hem bij te staan op een zoektocht in het centrum van het heelal.

Roet in het eten
Een rigoreuze actie van de afvallige Vulcan Sybok gooit helaas roet in het eten en het is gedaan met de rust.

Bekijk hieronder de trailer van Star Trek V: The Final Frontier (1989). Je kunt de film vanavond, woensdag 6 januari om 22:24 uur te zien bij Spike. Je kunt Star Trek V: The Final Frontier ook huren via o.a. Pathe Thuis en iTunes.

<em>Star Trek V: The Final Frontier</em> woensdag te zien bij <em>Spike</em> (trailer) Sybok, gespeeld door Laurence Luckinbill, de verloren halfbroer van Spock, kaapt de Enterprise. Hij dwingt kapitein Kirk, Spock en de rest van bemanning hem bij te staan op een zoektocht in het centrum van het heelal. Roet in het etenEen rigoreuze actie van de afvallige Vulcan Sybok gooit helaas roet in het eten en het is gedaan met de rust. Bekijk hieronder de trailer van Star Trek V: The Final Frontier (1989). Je kunt de film vanavond, woensdag 6 januari om 22:24 uur te zien bij Spike. Je kunt Star Trek V: The Final Frontier ook huren via o.a. Pathe Thuis en iTunes. Bekijk ook Acteur Ben Cross (72) overleden: bekijk zijn interview over Star Trek Bekijk deze video »
Film :
Star Trek V: The Final Frontier woensdag te zien bij Spike (trailer)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Star Trek V: The Final Frontier woensdag te zien bij Spike (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV