Nederlandse films ondanks coronacrisis succesvol: "Goed jaar gedraaid"

Nederlandse films ondanks coronacrisis succesvol: "Goed jaar gedraaid"

Nederlandse films ondanks coronacrisis succesvol: "Goed jaar gedraaid" Het was een minder goed jaar voor bioscopen in Nederland. Toch is niet alles grijs en grauw: omdat er minder buitenlandse concurrenten waren, deden Nederlandse films het relatief goed, met name De Beentjes van Sint-Hildegard... 700.000 bezoekersHet Twents gesproken filmdebuut van Herman Finkers trok ruim 700.000 bezoekers. Niet slecht als je bedenkt dat de topfilm van 2020, het Britse oorlogsavontuur 1917, ruim een miljoen bezoekers trok. Trailer De Beentjes van Sint Hildegard Bekijk deze trailer » Bekijk hierboven het WNL-fragment over het succes van de Nederlandse films in 2020. Bekijk ook Angela de Jong kraakt nieuwe Big Brother af: "Dit was ontzettend geregisseerd" (video) Bekijk deze video » Succeskoppel Patty & Bram over Married at First Sight: "Gewoon voor de 200% ervoor gaan" Bekijk deze video »
TV :
Nederlandse films ondanks coronacrisis succesvol: "Goed jaar gedraaid"

Het was een minder goed jaar voor bioscopen in Nederland. Toch is niet alles grijs en grauw: omdat er minder buitenlandse concurrenten waren, deden Nederlandse films het relatief goed, met name De Beentjes van Sint-Hildegard...

700.000 bezoekers
Het Twents gesproken filmdebuut van Herman Finkers trok ruim 700.000 bezoekers. Niet slecht als je bedenkt dat de topfilm van 2020, het Britse oorlogsavontuur 1917, ruim een miljoen bezoekers trok.

Bekijk hierboven het WNL-fragment over het succes van de Nederlandse films in 2020.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV