RTL Boulevard: Nieuw seizoen Wie ben ik? ondanks maatregelen met publiek

RTL Boulevard: Nieuw seizoen Wie ben ik? ondanks maatregelen met publiek

'Wie Ben Ik?' Het spelprogramma van Caroline Tensen, zal komend seizoen toch te zien zijn met publiek. Producent Endemol heeft namelijk 50 etalagepoppen aangekleed en in het decor gezet. Het ziet er nogal bizar uit, maar veel andere opties waren er natuurlijk niet. Bridget Maasland stelt voor ze een pruikje op te doen, zodat ze er wat minder kil uitzien.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwe seizoen van Wie ben ik? is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Wie ben ik? terugkijken bij Gids.tv.

RTL Boulevard: Nieuw seizoen <em>Wie ben ik?</em> ondanks maatregelen met publiek 'Wie Ben Ik?' Het spelprogramma van Caroline Tensen, zal komend seizoen toch te zien zijn met publiek. Producent Endemol heeft namelijk 50 etalagepoppen aangekleed en in het decor gezet. Het ziet er nogal bizar uit, maar veel andere opties waren er natuurlijk niet. Bridget Maasland stelt voor ze een pruikje op te doen, zodat ze er wat minder kil uitzien. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Wie ben ik? is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Wie ben ik? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wie Ben Ik? gemist? Ivo Niehe en Bonnie St. Claire zijn het allebei geweest... Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Nieuw seizoen Wie ben ik? ondanks maatregelen met publiek


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nieuw seizoen Wie ben ik? ondanks maatregelen met publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV