Live stream onrust in Washington na speech Donald Trump

Live stream onrust in Washington na speech Donald Trump

In de Amerikaanse hoofdstad Washington is flinke onrust ontstaan nadat de pro-Trump aanhangers het Capitool probeerden binnen te dringen. Uit veiligheidsoverwegingen mag momenteel niemand het Capitool nog in of uit.

Protesten
Vanmiddag (6 januari) waren het Senaat en het Huis van Afgevaardigden in debat over het certificeren van de stemmen op aankomend president Joe Biden, helaas is de situatie buiten het Capitool helemaal uit de hand gelopen. De door president Trump opgezweepte aanhangers hebben in grote getale het Congresgebouw bestormd en binnengetreden. De debatten zijn stilgelegd. Congresleden en vicepresident Mike Pence worden in veiligheid gebracht.

Volg alle LIVE ontwikkelingen rondom de onrust in Washington hieronder.

<em>Live stream</em> onrust in Washington na speech <em>Donald Trump</em> In de Amerikaanse hoofdstad Washington is flinke onrust ontstaan nadat de pro-Trump aanhangers het Capitool probeerden binnen te dringen. Uit veiligheidsoverwegingen mag momenteel niemand het Capitool nog in of uit. ProtestenVanmiddag (6 januari) waren het Senaat en het Huis van Afgevaardigden in debat over het certificeren van de stemmen op aankomend president Joe Biden, helaas is de situatie buiten het Capitool helemaal uit de hand gelopen. De door president Trump opgezweepte aanhangers hebben in grote getale het Congresgebouw bestormd en binnengetreden. De debatten zijn stilgelegd. Congresleden en vicepresident Mike Pence worden in veiligheid gebracht. Volg alle LIVE ontwikkelingen rondom de onrust in Washington hieronder. Bekijk deze video's Bizarre beelden: Duizenden Trump-supporters protesteren in Washington Bekijk deze video » Heftige beelden: Pro-Trump supporters bestormen het Capitool in Washington Bekijk deze video » Zien: Donald Trump Jr. bij 'Save America' en gaat volledig tekeer Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream onrust in Washington na speech Donald TrumpPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream onrust in Washington na speech Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier