Kijk LIVE: Amerikakenner Victor Vlam (NOS) beantwoordt vragen over bestorming Capitool

Kijk LIVE: Amerikakenner Victor Vlam (NOS) beantwoordt vragen over bestorming Capitool

Kijk LIVE: Amerikakenner Victor Vlam (NOS) beantwoordt vragen over <em>bestorming Capitool</em> Bekijk in de LIVE-video (NOS) hierboven naar de Q&A met Amerikadeskundige Victor Vlam over de rellen in Washington, op woensdag 7 januari. Woensdag zijn er in Washington vier doden en veel gewonden gevallen bij de bestorming van het Capitool. Amerikadeskundige Victor Vlam van de NOS beantwoordt vragen over deze rellen in Washington via een livestream van de NOS. Bekijk hier heftige beelden van Trump-supporters die het Capitool bestormen. 52 relschoppers gearresteerdAanhangers van Donald Trump besloten woensdag om na een toespraak van de Amerikaanse president het Capitool binnen te dringen. Daar was net een vergadering begonnen die de verkiezingsuitslag en dus de winst van Joe Biden formeel bevestigt, dat wilden de relschoppers voorkomen. Er zijn 52 arrestaties verricht. Heftige beelden: Pro-Trump supporters bestormen het Capitool in Washington Bekijk deze video » Zien: de reactie van Trump op onrust in Capitool Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Amerikakenner Victor Vlam (NOS) beantwoordt vragen over bestorming Capitool

Bekijk in de LIVE-video (NOS) hierboven naar de Q&A met Amerikadeskundige Victor Vlam over de rellen in Washington, op woensdag 7 januari.

Woensdag zijn er in Washington vier doden en veel gewonden gevallen bij de bestorming van het Capitool. Amerikadeskundige Victor Vlam van de NOS beantwoordt vragen over deze rellen in Washington via een livestream van de NOS.

Bekijk hier heftige beelden van Trump-supporters die het Capitool bestormen.

52 relschoppers gearresteerd
Aanhangers van Donald Trump besloten woensdag om na een toespraak van de Amerikaanse president het Capitool binnen te dringen. Daar was net een vergadering begonnen die de verkiezingsuitslag en dus de winst van Joe Biden formeel bevestigt, dat wilden de relschoppers voorkomen. Er zijn 52 arrestaties verricht.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Amerikakenner Victor Vlam (NOS) beantwoordt vragen over bestorming Capitool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier