Iedereen Is Van De Wereld: Wie plast onder de douche? ‘Geen grote boodschap!’

Iedereen Is Van De Wereld: Wie plast onder de douche? ‘Geen grote boodschap!’

In de quiz Iedereen Is Van De Wereld wordt een belangrijk onderwerp besproken: wie plast er weleens onder de douche? Mensen uit allerlei landen geven hier eerlijk antwoord op, en een van hen maakt duidelijk dat het niet gaat om een grote boodschap…

Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Iedereen Is Van De Wereld</em>: Wie plast onder de douche? ‘Geen grote boodschap!’ In de quiz Iedereen Is Van De Wereld wordt een belangrijk onderwerp besproken: wie plast er weleens onder de douche? Mensen uit allerlei landen geven hier eerlijk antwoord op, en een van hen maakt duidelijk dat het niet gaat om een grote boodschap… Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Iedereen Is Van De Wereld: Leo Alkemade doet een boekje open over zijn eerste keer Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Leo Alkemade scheert benen uit 'pure ijdelheid' Bekijk deze video »
TV :
Iedereen Is Van De Wereld: Wie plast onder de douche? ‘Geen grote boodschap!’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV