Zien: Ravage in Capitool na bestorming Trump-aanhangers (video)

Zien: Ravage in Capitool na bestorming Trump-aanhangers (video)

Woensdag hebben Trump-supporters een behoorlijke ravage aangericht in het Capitool. Op de beelden is te zien hoe de grond bezaaid ligt met papier.

Vier doden bij bestorming
Verschillende kantoren zijn overhoop gehaald en ramen zijn stukgemaakt. Bij de bestorming vielen vier doden en raakten veertien agenten gewond. Er zijn in totaal 52 arrestaties verricht, waarvan 26 op het terrein van het Capitool.

Bekijk hieronder de video van NU.nl.

Zien: <em>Ravage</em> in Capitool na bestorming Trump-aanhangers (video) Woensdag hebben Trump-supporters een behoorlijke ravage aangericht in het Capitool. Op de beelden is te zien hoe de grond bezaaid ligt met papier. Vier doden bij bestormingVerschillende kantoren zijn overhoop gehaald en ramen zijn stukgemaakt. Bij de bestorming vielen vier doden en raakten veertien agenten gewond. Er zijn in totaal 52 arrestaties verricht, waarvan 26 op het terrein van het Capitool. Bekijk hieronder de video van NU.nl. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: oud-presidenten VS halen hard uit naar Donald Trump Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders kritisch op Donald Trump: "Respecteer uitkomst verkiezingen!" Bekijk deze video » Video: Donald Trump kan worden afgezet na bestorming Capitool Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Ravage in Capitool na bestorming Trump-aanhangers (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ravage in Capitool na bestorming Trump-aanhangers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier