Roadkill aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Roadkill aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Roadkill aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de vierdelige Britse dramaserie Roadkill, waarin een minister in grote moeilijkheden kan komen door een geheim uit zijn verleden. Elke vrijdag rond 23:05 uur op NPO 2. GeheimMinister van Transport Peter Laurence lijkt de wind in de zeilen te hebben, maar wordt ingehaald door zijn verleden. Als de premier erachter zou komen wat zijn geheim is, loopt zijn politieke carrière gevaar. LasterAan het begin van de serie klaagt Laurence een krant aan wegens laster. Hij wordt in het gelijk gesteld. De journalist die hij heeft vernederd in de rechtszaal is niet van plan het erbij te laten zitten en begint haar eigen onderzoek. Kort na de rechterlijke uitspraak krijgt Laurence verrassend nieuws te horen. Zien: acteurs van The Handmaid’s Tale kondigen seizoen 5 aan Bekijk deze video » NPO Start Awards 2020: Dit is de meest gestreamde dramaserie Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuwe serie De K van Karlijn (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Roadkill aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start de vierdelige Britse dramaserie Roadkill, waarin een minister in grote moeilijkheden kan komen door een geheim uit zijn verleden. Elke vrijdag rond 23:05 uur op NPO 2.

Geheim
Minister van Transport Peter Laurence lijkt de wind in de zeilen te hebben, maar wordt ingehaald door zijn verleden. Als de premier erachter zou komen wat zijn geheim is, loopt zijn politieke carrière gevaar.

Laster
Aan het begin van de serie klaagt Laurence een krant aan wegens laster. Hij wordt in het gelijk gesteld. De journalist die hij heeft vernederd in de rechtszaal is niet van plan het erbij te laten zitten en begint haar eigen onderzoek. Kort na de rechterlijke uitspraak krijgt Laurence verrassend nieuws te horen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roadkill aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier