Ronald Goedemondt zorgt voor hilariteit in Jinek: "Op podium ben ik kind van 6"

Ronald Goedemondt zorgt voor hilariteit in Jinek: "Op podium ben ik kind van 6"

Ronald Goedemondt zat donderdag 7 januari bij Jinek om te vertellen over zijn nieuwe voorstelling Numero Uno, die zaterdag (9 januari) in première gaat op SBS6. Uiteraard wordt er ook veelvuldig gelachen om de bizarre opmerkingen die hij ook in de studio maakt. "Ik ben alleen maar aan het sporten en aan het vreten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ronald Goedemondt</em> zorgt voor hilariteit in <em>Jinek</em>: &quot;Op podium ben ik kind van 6&quot; Ronald Goedemondt zat donderdag 7 januari bij Jinek om te vertellen over zijn nieuwe voorstelling Numero Uno, die zaterdag (9 januari) in première gaat op SBS6. Uiteraard wordt er ook veelvuldig gelachen om de bizarre opmerkingen die hij ook in de studio maakt. "Ik ben alleen maar aan het sporten en aan het vreten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv. Kind van zesGoedemondt vertelt openhartig hoe zijn voorstellingen tot stand komen. Zo heeft hij voor Numero Uno meer dan 45 minuten aan materiaal weggegooid. Ook zegt hij nooit een Oudejaarsconference te willen doen, omdat Goedemondt bij actueel materiaal niet de drang heeft om het vaker te vertellen. Is dat een gebrek aan discipline, wil Eva Jinek weten? "Nee, interesse. Op het podium verander ik in een kind van zes," aldus Goedemondt. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. De voorstelling Numero Uno van Ronald Goedemondt is op zaterdag 9 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Numero Uno van Ronald Goedemondt terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ronald Goedemondt zorgt voor hilariteit in Jinek: "Op podium ben ik kind van 6"

Kind van zes
Goedemondt vertelt openhartig hoe zijn voorstellingen tot stand komen. Zo heeft hij voor Numero Uno meer dan 45 minuten aan materiaal weggegooid. Ook zegt hij nooit een Oudejaarsconference te willen doen, omdat Goedemondt bij actueel materiaal niet de drang heeft om het vaker te vertellen. Is dat een gebrek aan discipline, wil Eva Jinek weten? "Nee, interesse. Op het podium verander ik in een kind van zes," aldus Goedemondt.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

De voorstelling Numero Uno van Ronald Goedemondt is op zaterdag 9 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Numero Uno van Ronald Goedemondt terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronald Goedemondt zorgt voor hilariteit in Jinek: "Op podium ben ik kind van 6" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier