Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden

Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden

Vanaf zaterdag 9 januari is het nieuwe seizoen van Verborgen verleden te zien op NPO 2. Twee van de deelnemers van dit seizoen, Ronald de Boer en Merel Westrik, schoven aan bij Jinek. De Boer ontdekte zelfs dat één van zijn voorvaderen kapitein was op een VOC-schip.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in <em>Verborgen verleden</em> Vanaf zaterdag 9 januari is het nieuwe seizoen van Verborgen verleden te zien op NPO 2. Twee van de deelnemers van dit seizoen, Ronald de Boer en Merel Westrik, schoven aan bij Jinek. De Boer ontdekte zelfs dat één van zijn voorvaderen kapitein was op een VOC-schip. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 7 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv. De scheepsjongens van BontekoeHet verhaal krijgt zelfs nog een extra tintje: de voorvader van De Boer wordt genoemd in het beroemde boek De scheepsjongens van Bontekoe. Merel Westrik kwam juist met een duidelijke vraag naar het programma: ze weet bijna niets van haar grootouders, en die wilde ze dus graag beter leren kennen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Het nieuwe seizoen van Verborgen verleden is vanaf zaterdag 9 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden

De scheepsjongens van Bontekoe
Het verhaal krijgt zelfs nog een extra tintje: de voorvader van De Boer wordt genoemd in het beroemde boek De scheepsjongens van Bontekoe. Merel Westrik kwam juist met een duidelijke vraag naar het programma: ze weet bijna niets van haar grootouders, en die wilde ze dus graag beter leren kennen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Het nieuwe seizoen van Verborgen verleden is vanaf zaterdag 9 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV